Wednesday, 4 September 2019

Bercuti di Terengganu # Part 1

After sekian lama x holiday panjang..lepas puasa,raya puasa then raya haji kali ni husband & siblings plans bercuti ke Ganu kiter. Long weekend? Pada kami 3D2N pun dah cukup. Memandangkan dapat cuti panjang yang memang x perlu mohon pun, dah jadi bonus untuk kami.

Matahari terbenam
Destinasi kami terus ke tempat penginapan "Happy Ending Homestay" di pantai Tok Jembal KT. Cantik. Impian bercuti di tepi laut/pantai tercapai. Bestnya dapat tengok sunrise dan sunset. Modern homestay gitew..ada ruang untuk buat BBQ. Tapi kami tak sempat nak ber BBQ pun.
Happy Ending Homestay
Pemandangan di balkoni - juga ruang BBQ




Pemandangan di balkoni











1 comment:

  1. I want you, all of you. I want to feel you inside me, deep inside me. I want you to tell me when you’re going to cum, hear you moan my name and fuck me harder. Click here and Check me out i am getting naked here ;)

    ReplyDelete